Vyhľadávanie:

Modelári vrtuľníkov pozývajú

Modelári vrtuľníkov pozývajú

Členovia letecko-modelárskeho klubu RC Letka Košice pozývajú na 1. ročník rádiom ovládaných modelov vrtuľníkov pod názvom Helimeeting 2010. Uskutoční sa v dňoch 27. - 29. augusta 2010 na letisku v Rozhanovciach, kde je pre účastníkov vytvorená možnosť parkovania a kempovania. Pilotov z celého Slovenska čaká okrem denného aj nočné lietanie a tiež priateľské porovnávanie pilotáže a konštruktérskych schopností. Predstaví sa spektrum rôznych špičkových RC modelov, či už s elektrickým pohonom, alebo so spaľovacím motorom. Bude to jednoducho to najlepšie zo slovenského RC vrtuľníkového neba. Cieľom stretnutia je uvoľniť sa a hlavne dobre zabaviť.

Takéto podujatie je náročné nielen na organizáciu, ale aj na technické a finančné zabezpečenie. Preto organizátori touto cestou ďakujú všetkým, ktorí akciu podporili. Štedrí sponzori leteckého modelárstva sa našli aj v U. S. Steel Košice. Vďaka patrí generálnym manažérom Kerimovi M. Cetinovi, Zoltánovi Baksaymu a Michaelovi L. Simkovi, ktorí osobne prispeli finančnými prostriedkami. Z nich boli zakúpené ochranné siete s nosnou konštrukciou, kotvením a ďalším príslušenstvom potrebným k pozdvihnutiu úrovne bezpečnosti celého podujatia. Aktuálne informácie o tomto stretnutí nájdete na www.rcletkakosice.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...