Vyhľadávanie:

MultiServ daroval tri koše hračiek

MultiServ daroval tri koše hračiek

Želania detí z detských domov zo štyroch Stromčekov prianí rozmiestnených v areáli firmy splnilo v týchto dňoch množstvo železiarov. Zberná miestnosť v budove Vonkajších vzťahov, v ktorej sú darčeky umiestnené, takrečeno praská vo švíkoch. V utorok organizátorov projektu Stromčeky prianí veľmi príjemne prekvapila spoločnosť MultiServ Slovensko.

Riaditeľka pre ľudské zdroje, bezpečnosť a environment Kvetoslava Sarvašová prišla do budovy Vonkajších vzťahov s tromi plnými košmi rôznych darčekov - hračiek pre dievčatá i chlapcov rôznych vekových kategórií. Boli medzi nimi bábiky, rôzne skladačky, lopty, plyšové hračky, legá, mnohé spoločenské hry. MultiServ splnil tak želania desiatok detí z detských domovov. "Akcia U. S. Steel Košice nás zaujala najmä tým, že ide o darovanie konkrétnych darčekov pre deti z konkrétnych detských domovov, nie je to nič anonymné, keď darca nevie, kto vlastne jeho darček dostane. Aj preto sa ju naša spoločnosť MultiServ Slovensko rozhodla podporiť. Veríme, že deti budú mať z našich darčekov veľkú radosť," povedala pre Oceľ východu Kvetoslava Sarvašová.

Stromčeky prianí budú na svojich miestach do piatku 2. decembra. V ten deň sa ešte budú zbierať aj darčeky na dvoch zberných miestach - v budove Vonkajších vzťahov USSK od 8.00 do 15.30 hod. a v Klube dôchodcov OZ Jeseň života v Kosile v Košiciach od 13.00 do 17.00 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...