Vyhľadávanie:

Na Company Day so zákazníkmi

Na Company Day so zákazníkmi

Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne, najvýznamnejšie podujatie svojho druhu v strednej Európe, na ktorom sa každý rok zúčastňuje viac než 1600 vystavovateľov z celého sveta, napísal svoju ďalšiu kapitolu.  Od 6. do 11. októbra 2019 si expozície z kľúčových oblastí strojárskeho a elektrotechnického priemyslu, z ktorých polovicu tvorili zahraniční vystavovatelia, prišlo pozrieť približne 80 tisíc návštevníkov.

„Pre obchodných partnerov z Českej republiky zorganizovala spoločnosť U. S. Steel Košice prvý deň veľtrhu  už tradičný Company Day - recepciu so zákazníkmi, na ktorej sa zúčastnilo vrcholové vedenie našej firmy a obchodného úseku. Pozvanie na akciu prijalo viac ako 140 obchodných partnerov.  Súčasne boli počas trvania veľtrhu v blízkosti výstaviska k dispozícii pre našich obchodníkov a ich zákazníkov rokovacie miestnosti, kde sa uskutočnili ďalšie spoločné pracovné stretnutia,“ informoval Oceľ východu Igor Presalovič, GM pre riadenie výnosov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...