Vyhľadávanie:

Na Jahodnej obrovský slalom, snoubord i detský karneval

Na Jahodnej obrovský slalom, snoubord i detský karneval

Druhá časť Zimných športových hier zamestnancov USSK v sobotu 9. februára 2013

V rámci XVII. ročníka Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice sa v sobotu 9. februára 2013 uskutoční na Jahodnej druhá časť súťaží v obrovskom slalome detí a dospelých, preteky v snouborde i Detský zimný karneval.

  • Ako prvé odštartujú deti našich zamestnancov, ktoré budú súťažiť medzi slalomovými bránkami od 7.45 hod. Rodičia môžu svoje ratolesti vo veku od 6 do 18 rokov ešte stále prihlásiť u členov organizačného výboru zimnej olympiády vo svojich útvaroch, úsekoch, divíznych závodoch a dcérskych spoločnostiach. Každý pretekár musí mať výstroj a lyžiarsku prilbu. Dopravu na Jahodnú zabezpečujú rodičia individuálne. Už od 7.00 hod. sa v hornej čajovni na Jahodnej uskutoční prezentácia súťažiacich a preberanie štartových čísiel.
  • Slávnostný ceremoniál otvorenia tejto časti zimnej olympiády je naplánovaný na 9. hodinu. O 9.25 hod. sa začína súťaž v snouborde a o 10. hodine odštartuje na vedľajšom miernejšom svahu Detský zimný karneval. Bude to už 13. ročník tohto podujatia, ktorý sa zo strany detí našich zamestnancov teší veľkej obľube. Okrem súťaže a prehliadky karnevalových masiek deti na svahu absolvujú aj preteky v lyžiarskom slalome, na boboch, sánkach či snouborde. Aj pre účastníkov karnevalu je doprava do dejiska na Jahodnú individuálna.
  • Na 10.30 hod. je plánovaný štart prvého kola obrovského slalomu mužov a žien. Druhé kolo odštartujú o 13. hodine. Ženy budú súťažiť vo vekových kategóriách do 40, do 50 a nad 50 rokov, muži do 35, do 50, do 62 a nad 62 rokov.
  • Doprava účastníkov zimných športových hier 2013 bude zabezpečená autobusmi s odchodom o 7.30 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Späť do Košíc po vyhlásení výsledkov a odovzdaní cien trom najlepším jednotlivcom o 16.00 hod. Pre všetkých súťažiacich bude na Jahodnej pripravené občerstvenie.
  • Do spomínaných súťaží sa ešte môžete prihlásiť, a to u členov organizačného výboru, alebo elektronicky na intranete do 2. februára. Pre pretekárov, ktorí sa prihlásili do 23. januára, organizátori pripravili na Jahodnej aj tri tréningy. Prvý sa uskutočnil vo štvrtok 24. januára, ďalšie dva sa budú konať vo štvrtok 31. januára a 7. februára od 18. do 20 hodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...