Vyhľadávanie:

Na trhu práce a stáží aj košická oceliareň

Na trhu práce a stáží aj košická oceliareň

Americká obchodná komora v Slovenskej republike (AmCham) zorganizovala minulý týždeň v stredu 9. marca 2016 v priestoroch Hotela Double Tree by Hilton v Košiciach ďalší ročník trhu práce a stáží. Na podujatí, ktoré dopoludnia slávnostne otvorili výkonný riaditeľ AmCham Jake Slegers a viceprezident U. S. Steel Košice pre ľudské zdroje Martin Pitorák a na ktorom sa zúčastnil aj generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča, sa prezentovalo vyše tridsať firiem podnikajúcich v oblasti informačných technológií, priemyslu, poradenstva i vzdelávania. Už tradične medzi nimi nechýbala ani košická oceliareň, ktorá prišla ponúknuť záujemcom z radov študentov vysokých škôl a univerzít príležitosť zúčastniť sa vo fabrike na letnej stáži. Bližšie informácie o jej priebehu sa mohli vysokoškoláci dozvedieť nielen od personalistov spoločnosti v samostatnom stánku U. S. Steel Košice, ale aj na krátkej samostatnej firemnej prezentácii od riaditeľa pre nábor a výber Gabriela Kádára. Stáž potrvá dva mesiace, v júli a v auguste, počas ktorých študenti štvrtých ročníkov vysokých škôl a univerzít, ktorí prejdú výberom, absolvujú osvedčený program. Čaká ich práca na rôznych pracoviskách, kde sa budú zapájať do riešenia konkrétnych problémov, i tréningy zamerané na osvojovanie si vodcovských a manažérskych zručností.

„Termín podania prihlášok na letnú stáž sme predĺžili. Prihlásiť sa možno až do 15. apríla tohto roku,“ uviedol Gabriel Kádár. Registrovať sa treba elektronicky na:

www.usske.sk/en/work-with-us/students/summer-internship

Podmienkou zaradenia do výberu je zaslanie životopisu v anglickom jazyku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...