Vyhľadávanie:

Na veľtrhu Tech-Expo aj U. S. Steel Košice

Na veľtrhu Tech-Expo aj U. S. Steel Košice

Minulý týždeň, od 9. do 11. novembra, sa v hale Cassosport v Košiciach uskutočnil Medzinárodný technický a investičný veľtrh Tech-Expo, na ktorom sa okrem bezmála šesťdesiatich vystavovateľov zo Slovenska, Čiech, Nemecka a Španielska prezentovala i spoločnosť U. S. Steel Košice. Na slávnostnom otvorení sa zúčastnil aj viceprezident pre strategické implementácie Anton Jura, ktorý v krátkom príhovore vyslovil okrem iného presvedčenie, že toto podujatie umožní viac spropagovať mesto i Košický kraj a stane sa jedným z ďalších impulzov ekonomického rastu regiónu východného Slovenska.

Súčasťou veľtrhu bola aj medzinárodná investičná konferencia, na ktorej sa rozoberala problematika zvyšovania podnikateľskej konkurencieschopnosti na východnom Slovensku prostredníctvom dodávateľských vzťahov s už etablovanými zahraničnými investormi. S prezentáciou spoločnosti U. S. Steel Košice vystúpil Brian Cowell, generálny manažér pre marketing a strategické plánovanie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...