Vyhľadávanie:

Nájdi si prácu snov

Nájdi si prácu snov

V poradí 14. ročník Dňa kariéry, ktorý sa konal 17. októbra 2018 pod záštitou Technickej univerzity v Košiciach, privítal množstvo zvedavých študentov, prevažne technických odborov.

Priestory Univerzitnej knižnice sa premenili na veľtrh práce, kde 24 vystavujúcich spoločností ponúklo  okrem možnosti letných programov, stáží a brigád i cenné rady v budúcom zamestnaní. Podujatie sa nieslo v duchu hesla Nájdi si job snov, a tak si budúci absolventi mohli vyskúšať priamu komunikáciu s potenciálnymi zamestnávateľmi v jednom čase a na jednom mieste a tiež sa dozvedieť informácie o aktuálnych požiadavkách na pracovnom trhu. Medzi prezentovanými firmami nechýbali podniky z automobilového, telekomunikačného, leteckého, stavebného, IT i hutníckeho priemyslu. Tradične, veľký záujem zo strany študentov bol aj o U. S. Steel Košice. „Dozvedel som sa, že U. S. Steel Košice ponúka možnosť študentských programov vo forme praxe, o ktorých som doteraz zo strany školy nič nevedel a rád by som v budúcnosti túto možnosť využil,” prezradil študent odboru automatizácie, riadenia a komunikačných rozhraní.

Súčasťou veľtrhu boli aj zaujímavé prednášky firiem v konferenčných miestnostiach, kde si študenti mohli pozrieť prezentácie spoločností, oboznámiť sa s ich filozofiou, technológiami, ktoré pri svojej činnosti využívajú, a to priamo z prvej ruky. Deň kariéry zúčastneným spestrila aj tombola s originálnymi cenami, ktoré do nej venovali vystavujúce firmy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...