Vyhľadávanie:

Nastav svoje DNA na ÚSPECH!

Nastav svoje DNA na ÚSPECH!

Pod týmto heslom usporiadala 16. októbra 2018 Technická univerzita v Košiciach deň otvorených dverí, na ktorom sa predstavila aj Fakulta materiálov, metalurgie a recyklácie (FMMR), a to s tradične atraktívnym programom. Budúci vysokoškoláci mohli v priestoroch fakulty absolvovať interaktívne prehliadky laboratórií, kde získali priamy kontakt s vedeckou činnosťou jednotlivých ústavov.

Nechýbala ani virtuálna lukostreľba v exteriéroch univerzity, či interaktívna súťaž so špeciálnym autom z recyklovaného molitanu. Všetci súťažiaci si odniesli hodnotné hi-tech ceny. Na stanovištiach mali návštevníci jedinečnú možnosť priamej komunikácie so zamestnancami a študentami FMMR, v rámci ktorej dostali nielen informácie o akreditovaných študijných odboroch, ale aj o pestrom živote na fakulte. Jej absolventi nachádzajú uplatnenie v metalurgickom, automobilovom, strojárskom a v mnohých ďalších odvetviach. Záujem o štúdium na tejto fakulte prejavilo až 70 maturantov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...