Vyhľadávanie:

Nakreslite obrázok do kalendára

Nakreslite obrázok do kalendára

Výtvarná súťaž pre deti - termín uzávierky sa blíži

Ako sme už v Oceli východu informovali, generálny manažér pre bezpečnosť a hygienu U. S. Steel Košice, s. r. o. vyhlásil 8. ročník súťaže o najkrajšie kresby z oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Trinásť najlepších prác zaradia do kalendára na rok 2009 pod názvom Bezpečnosť očami detí. Víťazi získajú vecné ceny.

Do súťaže sa môžu zapojiť deti a vnúčatá zamestnancov U. S. Steel Košice, s.r.o., ako aj spoločností s majoritnou kapitálovou účasťou U. S. Steel Košice, s.r.o., vo veku od 6 do 15 rokov. Podmienkou účasti v súťaži je nakreslenie farebného výkresu (A4 - na šírku), ktorý čo najlepšie vyjadrí, ako si deti predstavujú bezpečnú prácu svojich rodičov a starých rodičov na ich pracoviskách.

Výkresy doručte, osobne alebo poštou, útvaru Riaditeľa pre bezpečnosť práce U. S. Steel Košice, s.r.o. (kontaktnou osobou je Valéria Hajdučeková, č. t. 3 - 3129, AB DZ Mechanika, 3. poschodie, číslo dverí 328) najneskôr do 14. novembra 2008. Nezabudnite pripojiť meno, priezvisko, vek dieťaťa a identifikačné údaje rodiča alebo starého rodiča: meno, osobné číslo, názov DZ, Z, úseku, útvaru, kde pracuje, číslo strediska, telefonický kontakt a malú fotku dieťaťa, ktoré výkres kreslilo.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...