Vyhľadávanie:

Namaľuj svoje predstavy

Namaľuj svoje predstavy

Súťaž pre najmladších účastníkov Detského karnevalu v rámci zimnej olympiády

Organizátori tohtoročnej zimnej olympiády U. S. Steel Košice vyšli v spolupráci s umeleckou agentúrou Elán s iniciatívou pre účastníkov Detského zimného karnevalu. Bude to súťaž v kreslení a maľovaní detí zamestnancov USSK, ktoré by mali na papieri zobraziť svoje predstavy z nasledovného motta karnevalu: "Lyže, sane, deti vzali, na Jahodnú utekali. Na karneval prídeš? Akou maskou budeš?"

Podmienkou účasti v súťaži je, že sa deti bez rozdielu veku do 16 rokov dňa 18. februára 2006 tohto karnevalu na Jahodnej zúčastnia. Priamo na svahu sa totiž uskutoční v deň karnevalu aj slávnostné vyhlásenie výsledkov tejto súťaže a odovzdávanie cien. Termín odoslania detských kresieb je od dnešného dňa až do 10. februára 2006 na adresu redakcie Oceľ východu, U. S. Steel Košice, s.r.o., 044 54 Košice, Vstupný areál. Pre troch najlepších výhercov kresieb sú pripravené hodnotné ceny, ktoré venovala umelecká agentúra Elán Košice. Hlavnou cenou je 10-dňový pobyt v letnom detskom tábore, pre ďalších výhercov to budú rôzne vecné ceny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...