Vyhľadávanie:

Namiesto olympiády - športové hry

Namiesto olympiády - športové hry

Po dlhoročnom zaužívanom názve športových hier Letná a Zimná olympiáda zamestnancov U. S. Steel Košice, dochádza v tomto roku k zmene názvu športových aktivít v našej firme. Na základe podnetu zo Slovenského olympijského výboru nie je možné v športových súťažiach rekreačnej telovýchovy pracujúcich používať názov Olympijské hry, ani symboliku olympijské kruhy. Z tohto dôvodu sa mení názov blížiacich sa našich športových súťaží na Letné športové hry U. S. Steel Košice a v zime na Zimné športové hry U. S. Steel Košice. Zmenilo sa aj nové logo našich hier i vlajka. Tieto nové symboly sa budú používať na plagátoch, pútačoch, stravných lístkoch, tričkách a iných reklamných predmetoch.

Organizátori pripravili v tomto roku pre víťazov v súťažiach jednotlivcov i kolektívov tričká bielej a modrej farby s novým logom i názvom (na snímke). Od 27. júla je možné sa na jednotlivé športové odvetvia a súťaže prihlásiť u členov organizačného výboru pre prípravu Letných športových hier. Kuriozitou je, že zatiaľ sa na turnaj v malom futbale prihlásili len tri mužstvá. Do začiatku hier zostávajú už len dva týždne, ale organizátori prihlášky prijímajú len do 3. septembra do 14. hodiny. Po zasadnutí organizačného výboru, ktoré sa uskutoční 4. septembra o 9. hodine, nebude možné sa na jednotlivé športy prihlásiť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...