Vyhľadávanie:

Naše dve percentá pomôžu dobrej veci

Naše dve percentá pomôžu dobrej veci

Už ste sa rozhodli, komu poukážete svoje dve percentá zo zaplatenej dane za rok 2005? Mnohí už vedia, že v centrálnom zozname prijímateľov je aj Nadácia U. S. Steel Košice, ktorá už od roku 2002 podporuje východoslovenský región v oblasti zdravotníctva, humanity a vzdelávania a poskytuje pomocnú ruku tým, ktorí to naozaj potrebujú.

Ak ste po minulé roky poukázali svoje dve percentá práve jej, pomohli ste dobrej veci. Z príspevkov, ktoré prišli na jej účet vlani, venovala nadácia finančné prostriedky vo výške 3 335 735 korún na zakúpenie zdravotníckych prístrojov, ktoré budú slúžiť na preventívne i odborné vyšetrenia nás všetkých - zamestnancov U. S. Steel Košice, ich rodinných príslušníkov, ako aj obyvateľov Košíc a východného Slovenska. Ak sa rozhodnete venovať svoje dve percentá práve Nadácii U. S. Steel Košice, stačí, ak vyplníte tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 percent zaplatenej dane a odovzdáte ho do 31. marca 2006 príslušnej mzdovej účtovníčke, ktorá sa už postará o ostatné.

Tu sú potrebné údaje:
Obchodné meno alebo názov: Nadácia U. S. Steel Košice
Sídlo: Vstupný areál U. S. Steel Košice, 044 54 Košice
Právna forma: nadácia
Identifikačné číslo organizácie (IČO): 35549891.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...