Vyhľadávanie:

Návrat k MMM

Návrat k MMM

Rekordný počet vyše 9 500 účastníkov v deviatich športových disciplínach na tohtoročnom Medzinárodnom maratóne mieru svedčí o rastúcej popularite tohto atletického podujatia. Po medailách mohli siahať iba tí najlepší, väčšina rekreačných bežcov, medzi ktorými boli aj mnohí železiari, sa na trať postavila s predsavzatím - prekonať samých seba a podporiť ušľachtilú maratónsku myšlienku.

Navyše, pre viacerých to bola premiéra a už to, že dobehli do cieľa - nech to bolo 4,2 kilometra, alebo aj viac - považovali za veľký úspech a boli naň aj patrične hrdí. Tak to bolo aj v prípade štvorice štafety s názvom NEVER GIVE UP, ktorú tvorili (zľava) Adriana Cingeľová, Eva Hudáková, Michal Billík a Adriana Pigová z útvaru Generálneho manažéra pre transakčné centrum. Do behu dali všetko. Odhodlanie, úsilie, húževnatosť. Svoje štafetové úseky a celú maratónsku trať absolvovali v pohode a v cieli prežívali obrovskú radosť zo svojho kolektívneho výkonu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...