Vyhľadávanie:

Návrat s bronzom

Návrat s bronzom

Na strelnici v Čáčove v senickom okrese sa v dňoch 12. - 13. októbra 2013 konali prvé majstrovstvá Slovenska vojakov v zálohe v streľbe zo samopalu vzor 58. Medzi finalistami sme mali zastúpenie aj my v disciplínach Štandard (zbraň v základnom vybavení) a Open (zbraň s rôznymi úpravami, so sklopnou pažbou, ďalekohľadom a pod.). V disciplíne Štandard si najlepšie počínal K. Hruška, ktorý výborným výkonom 276 bodov obsadil v silnej konkurencii v konečnom poradí skvelé 6. miesto. Majstrovský titul si vybojoval P. Slašťan (FOX Bratislava) výkonom 279 bodov, pred I. Ďurčom (Pezinok), ktorý mal 278 b. a S. Purgátom (Bratislava - Trnávka) 277 b. Ďalší naši strelci dosiahli tieto výkony: R. Dargaj 262 b., M. Filčák 261 b. a D. Krankus 254 bodov.

V kategórii Open získal zlato v novom slovenskom rekorde J. Gnip (Bratislava), ktorý mal na svojom konte 289 bodov. Striebornú medailu si vybojoval S. Haramin (Malacky) a bronz patril nášmu M. Filčákovi. Obaja dosiahli zhodne po 286 bodov a prekonali tiež pôvodný platný slovenský rekord. O druhej priečke Haramina však rozhodli pomocné kritériá.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...