Vyhľadávanie:

Návšteva inšpektorov práce

Návšteva inšpektorov práce

Odborári spúšťajú pilotný projekt

OZ METALURG v spolupráci s KOZ SR spúšťa pilotný projekt Zvýhodnené ceny poistného pre členov a ich rodiny. Cieľom projektu je znížiť výdavky našich členov a ich rodinných príslušníkov na úhradu poistných nákladov. Službu rozbiehame už 11. mája 2009 v súčinnosti s Maxima Broker a.s., sprostredkovateľom v poisťovníctve.

Každý náš člen a jeho najbližší rodinní príslušníci majú možnosť získať rôzne zľavy na poistnom - až do výšky 40 percent, pri zachovaní doterajších dohodnutých podmienok uzavretých zmlúv. Stačí, aby ste v úradných hodinách - pondelok až piatok medzi šiestou a sedemnástou hodinou - navštívili priestory poisťovne KOOPERATÍVA vo Vstupnom areáli USSK a vyhľadali tam pracovníkov Maxima Broker a.s., sediacich pod emblémom KOZ SR. Prineste si so sebou poistné zmluvy, alebo aspoň ich čísla a samozrejme meno poisťovne s ktorou ich máte uzavreté. Zamestnanci menovanej spoločnosti vám do dvoch dní vypracujú nové ponuky s novými cenami a potom už záleží len na vás, či nové podmienky akceptujete a nové zmluvy podpíšete.

Avšak pozor! Kým pri predkladaní poistných zmlúv na preskúmanie nemusíte dokazovať svoje členstvo v odboroch, pred podpisom nových poistných zmlúv tak budete musieť urobiť. Aktuálne členstvo vám potvrdia predsedovia príslušných základných organizácií, ktoré vás evidujú ako svojich členov. Bez tohto potvrdenia nie je možné nové, výhodnejšie zmluvy podpísať!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...