Vyhľadávanie:

Navštívte stánok U. S. Steel Košice

Navštívte stánok U. S. Steel Košice

Od piatku, 5. decembra, do utorka, 23. decembra, vždy od 10. do 20. hodiny, privítame v stánku U. S. Steel Košice na Hlavnej ulici všetkých hutníkov i zamestnancov dcérskych spoločností. Pristavte sa pri ňom. Čaká na vás osobné poďakovanie prezidenta košickej oceliarne Georgea F. Babcoka za podiel na výsledkoch, ktoré sme v tomto roku dosiahli i sladká pozornosť. Budete sa môcť tiež dozvedieť niečo viac o poslaní sedemnástich neziskových organizácií pôsobiacich v našom meste a ich činnosti v humanitárnej, sociálnej, charitatívnej či zdravotníckej oblasti. Naša firma im vo svojom stánku dáva už po tretíkrát príležitosť prezentovať sa verejnosti.

Ak vás ich aktivity oslovia, môžete im pomôcť tiež. V piatok, v deň slávnostného otvorenia Košických Vianoc, sa ako prvá predstaví Detská fakultná nemocnica Košice. Tým, ktorí budú mať záujem, zmerajú tlak krvi a saturáciu krvi kyslíkom. Nemocnica, ktorá poskytuje zdravotnícku starostlivosť pre deti z Košického i Prešovského kraja sa už dlhšie snaží získať finančné prostriedky na zadováženie endoskopu, prístroja na vyšetrenie tráviaceho traktu. Získať ho je cieľom verejnej zbierky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...