Vyhľadávanie:

Nech nám robota ide od ruky

Nech nám robota ide od ruky

Už tento víkend vstúpi tradičné podujatie Dni dobrovoľníkov – U. S. Steel pre Košice do svojho jubilejného desiateho ročníka. Košickí oceliari ochotní nezištne pomáhať sa v piatok 13. mája posadia na odberné lôžka, aby darovali pre chorých najvzácnejšiu tekutinu na svete a zapoja sa do zbierky užitočných vecí pre charitné centrá. Mnohí si na druhý deň v sobotu 14. mája so svojimi blízkymi a ďalšími dobrovoľníkmi vyhrnú rukávy, aby sa spoločne pustili do skrášľovania a zveľaďovania miest i prostredia v šiestich partnerských organizáciách. Tešia sa na nich v botanickej i zoologickej záhrade, na detskej historickej železničke, v Klube Forresta Gumpa, detskom domove na Hurbanovej ulici v Košiciach i v útulku pre psov pri Haniske. Vyzbrojme sa dobrou náladou a zaželajme si, nech nám praje počasie a nech nám robota, pri dodržaní bezpečných pravidiel, ide od ruky.

Reportáže z priebehu celého podujatia i mená troch vyžrebovaných dobrovoľníkov, ktorí budú môcť stráviť víkend v Doškoľovacom stredisku Medzev aj so svojimi rodinami, prinesieme v nasledujúcom vydaní Ocele východu. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...