Vyhľadávanie:

Nováčik zdolal lídra extraligy

Nováčik zdolal lídra extraligy

"Z našej strany to bol pod Urpínom, obrazne povedané, deň otvorených dverí." Takto charakterizoval tréner hokejistov HC Košice Anton Tomko vystúpenie svojho tímu v zápase 24. kola hokejovej extraligy na ľade v Banskej Bystrici. Nováčik našej najvyššej hokejovej súťaže sa na lídra tabuľky v sobotu, 29. novembra, pred televíznymi kamerami vytiahol a favorizované Košice dostal po výsledku 5:1 do kolien.

V tomto stretnutí zavládol, po dvoch predchádzajúcich víťazstvách nášho mužstva v uplynulom týždni na domácom ľade, keď Skalici i Žiline uštedrili spolu 14 gólov, totálny skrat. Bolo to nepochopiteľné, že v ich kolektíve nastali najmä v záverečnej tretine chaos, bezmocnosť a úplná rezignácia. Obrancovia vyrábali chyby a útočníci si absolútne neplnili obranné úlohy. Zlyhali aj takticky. Už včera, v domácom zápase proti tretiemu Martinu, sa chceli Košičania za tento neúspech pod Urpínom na ľade v Steel Aréne rehabilitovať. Či sa im to podarilo, nevieme, pretože stretnutie sa hralo po uzávierke tohto čísla Ocele východu.

V piatok tohto týždňa majú naši hokejisti v extraligovom kole voľno, do bojov zasiahnu až v nedeľu, 7. decembra, u súpera v Liptovskom Mikuláši. Doma ich budeme môcť prísť povzbudiť do Steel Arény znovu v utorok, 9. decembra, kedy o 17.15 hod. odohrajú zápas s Popradom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...