Vyhľadávanie:

Nové bistro v bufete Montážnik

Nové bistro v bufete Montážnik

Minulý týždeň pribudlo v areáli U. S. Steel Košice ďalšie, v poradí už piate bistro. V priestoroch bufetu Montážnik, ktorý slúži najmä vysokopeciarom, ponúka stravovacia firma Sodexo okrem klasického sortimentu, balenej chladenej stravy, ale i hlavných obedových jedál na objednávku, aj takzvané minútky, teplé údeniny a ďalšie lahôdky. V pondelok tohto týždňa dopoludnia si tu hutníci pochutnávali na viacerých špecialitách. Obsluha pri teplom pulte bola priebežná, nikto nemusel čakať.

Kým priestory vynoveného stravovacieho zariadenia nadobudli dnešnú podobu, prešli viacerými zmenami, stavebné úpravy nevynímajúc. Budova bufetu dostala nové plastové okná, modernejšiu vzduchotechniku, rozvody teplej vody zasa nový plášť. "V súvislosti s rozšírením ponuky stravovania v bufete sme doplnili aj technologické zariadenie. Pribudla, okrem iného, nová umývačka riadu i teplý pult," informovala nás manažérka výroby a predaja prevádzky Sodexo v U. S. Steel Košice Marta Tözserová. Už na budúci mesiac dostanú možnosť využiť ponuku bistra aj v divíznom závode Koksovňa. Minulý týždeň sa v tamojšom bufete začali búracie práce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...