Vyhľadávanie:

O riadení a ľudských zdrojoch na pôde U. S. Steel Košice

O riadení a ľudských zdrojoch na pôde U. S. Steel Košice

Vo štvrtok 16. mája 2012 sa na pôde U. S. Steel Košice uskutočnilo stretnutie Východoslovenského regionálneho klubu členov Združenia pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov. Hostia diskutovali s viceprezidentom pre ľudské zdroje Martinom Pitorákom a generálnym manažérom pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milanom Polčom o aktuálnych otázkach týkajúcich sa problematiky ľudských zdrojov. Históriu, súčasnosť a aktuálne projekty v oblasti bezpečnosti práce priblížil generálny manažér pre bezpečnosť a hygienu USSK Róbert Meitner. Účastníci stretnutia si na záver pobytu v železiarňach prezreli aj niektoré výrobné prevádzky.

Združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov vzniklo v roku 1995 ako záujmové združenie právnických osôb. Je členom Európskej asociácie personálneho manažmentu EAPM a Svetovej federácie asociácií personálneho manažmentu WFPMA. Vytvára priestor pre zdieľanie informácií a skúseností z oblasti riadenia a rozvoja ľudských zdrojov. Spoločnosť U. S. Steel Košice je členom tohto združenia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...