Vyhľadávanie:

O rok opäť na bežkách

O rok opäť na bežkách

Aj takýto bol jeden zo záverov minulotýždňového stretnutia členov organizačného výboru na prípravu XIII. ročníka zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice v roku 2009 a vedúcich hokejových tímov, ktoré štartovali na hokejovom šampionáte o majstra USSK.

Viac ako 40 našich zamestnancov podieľajúcich sa na príprave a samotnej organizácii súťaží olympiády privítalo medzi sebou viceprezidenta pre ľudské zdroje Martina Pitoráka a GM pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milana Polču. Ich hodnotenia vyzneli veľmi priaznivo pre všetkých, ktorí sa pričinili o organizáciu tak náročného podujatia, akým je zimná olympiáda. Patrí im vďaka za to, že sa v tejto oblasti angažovali a túto činnosť vykonávali v čase svojho osobného voľna. Zástupcovia hokejových tímov sa zhodli na tom, že nový hrací model bol lepší ako minuloročný, keď vlani trval šampionát takmer dva mesiace. Teraz sme ho zvládli za deväť hracích dní, z nich bolo 5 sobôt a nedieľ. Prítomných najviac zaujímala budúcnosť súťaží. Osobitne lyžiarov potešil prísľub, že o rok sa na štart opäť postavia aj bežci na lyžiach. Na nejaký čas si naši rekreační športovci v tomto roku oddýchnu a môžu sa športu venovať buď s partiu spolupracovníkov alebo individuálne.

Najbližším programom pre športovcov bude futbalový šampionát, ktorý sa odohrá už v rámci XIX. ročníka letnej olympiády USSK 2009. Po dobrých skúsenostiach z minulého roka sa opäť uskutoční v máji na ihrisku v Šaci. Ostatné športové súťaže, či už v individuálnych alebo v kolektívnych športoch, budú prebiehať počas dvoch dní letnej olympiády. Tá je naplánovaná na prvý septembrový víkend a uskutoční sa v dňoch 4. a 5. septembra 2009.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...