Vyhľadávanie:

Obchodníci a zákazníci na ľade

Obchodníci a zákazníci na ľade

V rámci dobrých priateľských vzťahov sa každoročne stretávajú na ľade hokejové mužstvá obchodníkov z U. S. Steel Košice a českých zákazníkov. Vo štvrtok, 11. marca, sa o 17. hodine uskutoční v Steel aréne už ôsme vzájomné meranie síl týchto dvoch tímov. Košičania nastúpia pod hlavičkou Cassovia Super Stars, mužstvo českých zákazníkov ako Bohemia Steelers. Na tento priateľský hokejový súboj je pre všetkých zamestnancov USSK a ich rodinných príslušníkov do hľadiska vstup voľný. V dresoch hosťujúceho celku Bohemia Steelers sa predstavia: brankár Miroslav Szczurek a hráči Josef Šmíd, Jiří Hájek, Petr Souček, Tomáš Balko, Zdeněk Vaněk, Peter Uhrík, Jan Frehar, Miroslav Horák, Ján Sidor, Jozef Zedník, Jozef Mašin, Zbyněk Kašperlík a Ladislav Krajňák.

Naše domáce mužstvo Cassovia Super Stars bude hrať pod vedením trénera Jána Peruna v zostave: brankár Miroslav Kiraľvarga junior a hráči Dušan Stollár, Juraj Bolf, Martin Kováč, Peter Nižník, Michal Štofka, Július Lang, Miroslav Kiraľvarga, Viktor Udodik, Miroslav Maďar, Jozef Kunc, Marcel Palai, Peter Jacko, Jozef Barna, Milan Beličák a Ján Bača.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...