Vyhľadávanie:

_DSC7638

Ochrana životného prostredia pod stálou kontrolou externých audítorov

Ochrana životného prostredia pod stálou kontrolou externých audítorov

_DSC7638

V dňoch 29. 9. – 1. 10. 2021 sa v U. S. Steel Košice uskutočnil recertifikačný audit v zmysle normy EN ISO 14 001:2015. Realizovala ho spoločnosť TüV SüD Slovakia zastúpená Pavlom HorníkomTiborom Molnárom.  Audítori sa zamerali na vývoj a výrobu oceľových plechov a pásov valcovaných za tepla a studena, povlakovaných oceľových plechov a rúr.

V  rámci auditu boli prekontrolované prevádzky DZ Teplá valcovňa, DZ Studená valcovňa, DZ Zušľachťovne a obalová vetva, DZ Expedícia, útvar podpory výroby, útvar materiálového riadenia, útvar generálneho manažéra pre environment, oddelenie riadenia výroby, úsek ľudských zdrojov, hlavný dispečing, skládka odpadov a ČOV Sokoľany. Generálny manažér pre environment Miloš Fodor nám po skončení auditu povedal: „Audítori pozitívne zhodnotili prácu a napredovanie v oblasti systému riadenia environmentálneho manažérstva a odporučili vydanie certifikátu na ďalší rok."         

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...