Vyhľadávanie:

Odmenou budú aj poukážky na regeneračný pobyt

Odmenou budú aj poukážky na regeneračný pobyt

Nové pravidlá pre pracovné obedy vybraných zamestnancov s prezidentom spoločnosti

Od roku 2003 sa na pracovných obedoch vybraných zamestnancov s prezidentom U. S. Steel Košice vystriedali stovky zamestnancov. Za spoločným stolom sa každý rok stretlo približne 120 železiarov, ktorí odviedli a odvádzajú pre firmu výbornú prácu a ktorým spoločnosť aj takýmto spôsobom vyslovuje uznanie. Zamestnanci prvovýroby budú prvými, ktorí sa v tomto mesiaci stretnú s prezidentom už podľa nových pravidiel.

"Počnúc májom tohto roku sme pristúpili k niekoľkým zmenám pri organizácii stretnutí, výbere zamestnancov i ich ocenení," informoval viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák. "Kým doteraz sme stretnutia organizovali pre každý divízny závod samostatne a takmer každý mesiac, po novom budú štyri stretnutia podľa úsekov. Najprv sa stretne tím prvovýroby, potom valcovní a zušľachťovní, po nich druhovýroba a údržba a naostatok úseky vedenia spoločnosti. Na každé stretnutie bude nominovaných dvadsať vybraných zamestnancov."

Viac sú špecifikované aj kritériá výberu zamestnancov. "Na stretnutie môže byť nominovaný zamestnanec, ktorý odpracoval v spoločnosti desať a viac rokov a dosahuje výrazné pracovné úspechy v prospech firmy v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, pri zvyšovaní kvality výrobkov a služieb, zvyšovaní produktivity práce, znižovaní výrobných nákladov, ochrane životného prostredia a propagovaní dobrého mena spoločnosti, má aktívny a zodpovedný prístup k pracovným povinnostiam a osobne sa pričinil o dosiahnuté výsledky príslušného pracoviska."

Ako tiež uviedol viceprezident, výrazne sa mení aj odmena pre jednotlivca za mimoriadne výsledky v práci. "Každý zamestnanec, ktorý sa zúčastní na pracovnom obede, prevezme, tak ako doteraz, od prezidenta ďakovný list a knihu s venovaním. Navyše však tiež poukážky HOLIDAYPASS v hodnote osem tisíc korún na regeneračný pobyt."

Dvadsiati najlepší z prvovýroby sa s Davidom H. Lohrom stretnú 17. mája 2007.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...