Vyhľadávanie:

Októbrový šampión je Milan Kožej

Októbrový šampión je Milan Kožej

Šampiónom bezpečnosti za mesiac október sa stal Milan Kožej. Zámočník – predák z divízneho závodu Studená valcovňa prevzal titul za aktívny prístup k plneniu povinností v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia z rúk prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Jamesa Bruna a generálneho manažéra pre bezpečnosť a hygienu a REACH Marka Sala.

Milan Kožej sa aktívne podieľa na príprave postupov zaistenia energií (PZE) a Postupov bezpečnej práce (PBP) pre moriace linky. Ako skúsený zamestnanec studenej valcovne vidí okolo seba aj veci, ktoré iným unikajú. Podieľa sa na udržiavaní a modernizácii bezpečnostných prvkov na moriacich linkách – či už ide o kryty, zábrany, alebo podlahy. Svojimi podnetmi zadávanými do EWA systému pomáha riešiť nedostatky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. V tomto roku podal 18 podnetov, 14 z nich sa už podarilo vyriešiť. Prispel tak k identifikácii, ale predovšetkým k eliminácii rizík na zverenom úseku. Svoje skúsenosti a vedomosti posúva aj ďalej, povedomie kolegov o bezpečnosti a ochrane zdravia rozširuje aj ako školiteľ kardinálnych pravidiel.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...