Vyhľadávanie:

Špecialisti na výrobu železa na stretnutí vo fabrike

Špecialisti na výrobu železa na stretnutí vo fabrike

Po prvý raz bola spoločnosť U. S. Steel Košice organizátorom stretnutia manažérov a špecialistov na oblasť výroby surového železa, ktoré sa na pôde košickej fabriky konalo od 12. do 16. novembra 2018.

„Hostili sme manažérov z našich amerických prevádzok Gary Works, Edgar Thomson, Great Lakes a Granite City,“ informoval generálny manažér pre transformáciu a zdokonaľovanie procesov Ján Petko, pod záštitou ktorého sa podujatie konalo. „Na programe bol celý rad tém. Diskutovali sme o najlepších praktikách pri výrobe surového železa vo vysokých peciach, oboznámili sa s najnovšími vedeckými poznatkami v tejto oblasti, vymenili si skúsenosti na úseku bezpečnosti práce, zaoberali sa teplotnými modelmi a i spôsobmi údržby vysokých pecí,“ doložil Ján Petko. „Rád by som sa chcel v tejto súvislosti poďakovať za spoluorganizovanie podujatia Iron Making Academy Stevovi Yanigovi, Kevinovi Burnsovi a Jaroslavovi Čurillovi.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...