Vyhľadávanie:

Originálne tričko pre každého

Originálne tričko pre každého

Podujatie Rodiny športujú sľubuje veľa súťaží, hier a zábavy

Chcete si spolu so svojimi deťmi zmerať sily vo futbale, streetballe, stolnom tenise či stolnom futbale s inými družstvami, dobre sa zabaviť, nadviazať možno nové priateľstvá? Ak áno, prijmite pozvanie spoločnosti U. S. Steel Košice na podujatie Rodiny športujú, ktoré sa uskutoční 4. októbra 2008 v priestoroch Športovo-zábavného areálu na Alejovej ulici v Košiciach. Stačí, ak vyplnenú prihlášku, uverejňujeme ju v tomto vydaní Ocele východu, pošlete na adresu Vonkajšie vzťahy, U. S. Steel Košice, s.r.o., 044 54 Košice, a to najneskôr do 22. septembra 2008.

Každý z účastníkov podujatia dostane pri registrácii, ktorá sa začína o 9. hodine, originálne tričko a občerstvenie - nápoj a bagetu, na obed chutný guláš. Organizátori pripravili na tento deň celý rad športových zápolení pre rodičov a ich ratolesti vo veku od desať rokov, na svoje si však určite prídu aj menšie deti. Okrem rôznych atrakcií, hier a súťaží budú mať k dispozícii aj dopravné ihrisko, na ktorom budú premávku riadiť dopravní policajti. Nezabudnite im preto pribaliť kolieskové korčule, prilbu i chrániče. Bicykle si budú môcť v areáli požičať.

Program, ktorý potrvá do pätnástej hodiny, obohatia vystúpenia umelcov, športovcov, ukážka prác hasičov zo Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice, košických záchranárov či autogramiáda košických olympionikov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...