Vyhľadávanie:

Oslavy MDD už o necelé dva týždne

Oslavy MDD už o necelé dva týždne

Vyhraďte si prvú júnovú sobotu na návštevu ZOO, kde sa uskutočnia oslavy Medzinárodného dňa detí, ktoré usporadúva spoločnosť U. S. Steel Košice. Tanečná párty sa začne už o 14. hodine.

Ak ide o dopravu, auto môžete pokojne nechať doma. Do ZOO sa dostanete aj pravidelnou autobusovou linkou č. 29, ale k dispozícii bude tiež kyvadlová doprava. Premávať bude z parkoviska na Námestí osloboditeľov v sedemminútových intervaloch na trase Železničná stanica, Jumbo centrum a OD Mier v čase od 11.30 do 14.30 hod. Zo zastávky ZOO Košice odíde prvý autobus do centra o 15.30, posledný o 18.30 hod.

Aby sme vám uľahčili zadováženie si vstupenky, oddnes, 23. mája, do stredy, 30. mája (okrem soboty a nedele), vždy v čase od 11. do 16. hodiny, si ju budete môcť pohodlne kúpiť aj od dvojíc mladých ľudí, ktorí sa budú v určenom čase pohybovať po Vstupnom areáli U. S. Steel Košice. Spoznáte ich podľa šiltovky a trička s logom MDD v ZOO. Zaplatiť môžete v hotovosti alebo poukážkami Relax Pass. Samozrejme, spolu so vstupenkou dostanete ako darček aj reflexnú pásku, ktorá vám umožní komfortnejší vstup do ZOO.

Nezabudnite, dospelí si vstupenku na podujatie - stojí 50 korún - môžu kúpiť aj v predpredaji. Tiež získajú reflexnú pásku. Predajné miesta - CK Ferrotour vo Vstupnom areáli USSK alebo na Hlavnej 71 v Košiciach (platia tu aj poukážky Relax Pass) a MIC v OD Dargov, Hlavná 59 alebo OD Tesco na Hlavnej ulici. Pre deti je vstup samozrejme zadarmo.

V bohatom programe, o ktorom sme vás už informovali, nebudú chýbať ani rôzne súťaže. Jednou z nich je aj vedomostný test. Stačí, aby deti správne odpovedali na šesť súťažných otázok (znenie testu uverejňujeme), nezabudli napísať svoje meno, priezvisko, bydlisko a číslo telefónu, vystrihnúť ho a doniesť na oslavy. Tam už bude v stane pri amfiteátri pripravená urna, do ktorej treba najneskôr do 15. hodiny vyplnený test vhodiť. Odmena - kľúčenka s plyšovým zvieratkom, čaká na prvých tristo detí, ktoré vhodia do osudia test vystrihnutý z Ocele východu. Hárky s vedomostným testom budú organizátori rozdávať aj v ZOO. Do žrebovania o pekné vecné ceny, ktoré sa uskutoční o 15.30, budú zaradené všetky.

Oproti bežnému stavu budú možnosti na občerstvenie väčšie. Okrem existujúcich stánkov bude na ďalších šiestich stanoviskách - pri veľkej voliére, tuleňoch, amfiteátri a v areáli Ázie, ponúkať rôzne špeciality, pochutiny a nápoje spoločnosť U. S. Steel Services. Zaujme aj autogramiáda košických hokejistov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...