Vyhľadávanie:

Otvorme svoje srdcia!

Otvorme svoje srdcia!

Milí kolegovia,
máme tu opäť čas Vianoc a tak sa na vás obraciame s prosbou o finančnú, potravinovú a materiálnu pomoc na zorganizovanie skromného vianočného posedenia a prípravu vianočných potravinových balíčkov pre bezdomovcov nášho mesta. Táto zbierka sa už stala tradíciou a práve vďaka vašim príspevkom je možné zorganizovať každý rok túto krásnu akciu.

Pripravujeme balíčky a posedenie pre približne 80 až 90 bezdomovcov. Posedenie sa uskutoční v priestoroch Slovenskej arcidiecéznej charity na Bosákovej ulici v Košiciach 23. decembra 2005. Potravinové balíčky by mali pomôcť preklenúť aspoň prvé sviatočné dni prežité na ulici. Prosím vás v mene pracovníkov charity a hlavne v mene bezdomovcov o pomoc. Pomôžte nám pripraviť aspoň raz v roku dôstojné jedlo pre týchto ľudí a ukázať im, že ich osud nám nie je ľahostajný. Pretože verím, že nie je. Všetkým darcom, o ktorých budem samozrejme vedieť, sa poďakujem v jednom z januárových vydaní Ocele východu.

Kontakty: Slovenská arcidiecézna charita, ul. Bosákova, za Železničným učilišťom (budova ešte nemá popisné číslo, ešte nie je dokončená a nie je tam zatiaľ zavedená telefónna linka.) Na túto adresu môžete zájsť osobne v pracovných dňoch alebo kontaktovať pracovníkov charity prostredníctvom mňa na telefónnej linke 30627 alebo na mobilnom telefónnom čísle 9095 217 846. Vopred vám ďakujem ako dlhoročná dobrovoľná pracovníčka charity a prosím vás, otvorme svoje srdcia a dokážme týmto ľuďom aj tento rok, že sme na nich nezabudli.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...