Vyhľadávanie:

Piati získajú 350 € príspevok na dovolenku

Piati získajú 350 € príspevok na dovolenku

Očkovanie proti COVID-19 je v plnom prúde, aj keď by mohlo postupovať rýchlejšie. Tí, ktorí sa už zaočkovať dali, urobili významné rozhodnutie pre seba, pre svoje zdravie, pre ochranu svojich blízkych, pre návrat do normálneho života, aký sme poznali a užívali si pred vypuknutím pandémie.

A čo vy? Dali ste sa už zaočkovať? Ako ste to zvládli? Ako to zvládli vaši blízki? Prečo ste sa rozhodli dať zaočkovať? Napíšte nám o svojich skúsenostiach, zážitkoch, postrehoch. Vaše odpovede, názory a postrehy môžete posielať na adresu
ocelvychodu@sk.uss.com najneskôr do 1. júla 2021. Nezabudnite uviesť okrem mena aj svoje telefónne číslo a číslo ID karty.

Piatich z vás, ktorí nám pošlete svoje odpovede,  vyžrebujeme a prispejeme vám sumou 350 € formou kupónov RelaxPass na vašu dovolenku.  Či už si vyberiete vytúžené more, slnkom zaliate pláže,  alebo naše hory, jazerá, termálne kúpaliská. Kupóny RelaxPass akceptujú takmer všetky cestovné kancelárie a mnohé ubytovacie zariadenia na Slovensku. Ich zoznam nájdete tu: https://www.up-slovensko.sk/vyhladavanie-akceptacnych-miest/

Žrebovať budeme 2. júla 2021 a ceny odovzdáme 5. júla 2021. A môžete vyraziť za oddychom. Podmienkou pri preberaní ceny bude, aby nám výhercovia umožnili nahliadnuť do svojho dokladu o absolvovanom očkovaní aspoň jednou dávkou vakcíny proti COVID-19, s termínom očkovania do 1. júla 2021. Najzaujímavejšie odpovede (môže to byť aj stručný status, postreh, poznámka, uverejníme v Oceli východu  a na intranete 14. júla 2021.  K svojim odpovediam môžete posielať aj fotografie. Podmienky účasti v súťaži a Oznámenie o spracúvaní osobných údajov sú uverejnené na intranete.

Zapojením sa do Súťaže dotknutá osoba v súlade s príslušnými platnými právnymi predpismi na ochranu osobných údajov, najmä s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej aj ako „nariadenie“) udeľuje prevádzkovateľovi,  spoločnosti U. S. Steel Košice, s.r.o., sídlo: Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice, Slovenská republika, IČO: 36 199 222, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Košice I, číslo zápisu: Odd.: Sro, vložka č. 11711/V (ďalej len prevádzkovateľ alebo usporiadateľ) súhlas na spracovanie osobných údajov poskytnutých v rámci Súťaže (v rozsahu nie väčšom ako meno, priezvisko, IDK, stredisko, kontaktné telefónne číslo, resp. e-mail, prípadne fotografia, u vyžrebovaných potvrdenie o očkovaní – k nahliadnutiu), (ďalej aj ako „osobné údaje“), a to až do uplynutia stanovenej doby uchovávania alebo do písomného odvolania tohto súhlasu zaslaného usporiadateľovi poštou doporučene na adresu sídla. alebo e mailom na adresu: ocelvychodu@sk.uss.com. Osobné údaje, ktoré budú prevádzkovateľovi odovzdané v rámci účasti v Súťaži, budú použité výlučne na účely realizácie súťaže (zverejnenie príslušných osobných údajov, príspevkov a fotografií vybraných účastníkov a výhercov v podnikových novinách Oceľ východu, občasníku Aktuality, na intranetovej a internetovej stránke prevádzkovateľa). Poskytnuté údaje môžu byť spracúvané elektronicky. Ako dotknutá osoba máte právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k vašim osobným údajom, právo na opravu osobných údajov, vymazanie osobných údajov alebo požadovať obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať spracúvanie osobných údajov, právo na prenosnosť osobných údajov, právo podať návrh na začatie konania na Úrad na ochranu osobných údajov. Svoje práva si môžete uplatniť u zodpovednej osoby na: dataprotection@sk.uss.com. Všetky ďalšie informácie o spracúvaní osobných údajov vrátane plnej verzie Oznámenia o spracúvaní osobných údajov – Čitateľská súťaž pre zaočkovaných zamestnancov U. S. Steel Košice a dcérskych spoločností proti Covid-19, Oceľ východu  nájdete aj na intranete.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...