Vyhľadávanie:

Ples pre mladých

Ples pre mladých

Rada mladých OZ METALURG vznikla na sklonku roku 2003 s cieľom vytvoriť priestor pre aktivity mladých odborárov. Doteraz organizovala prevažne iba športové podujatia, napr. turnaje vo volejbale či bowlingu, v súčasnosti však chystá veľké prekvapenie. Podľa novozvoleného predsedu rady mladých Štefana Staroňa si trúfajú zaujať i netradičným plesom, zábavou s hudbou a tancom. "Prekvapil nás záujem mladých ľudí pracujúcich u zamestnávateľov, kde pôsobí OZ METALURG, o šport i spoločenské akcie. Majú odhodlanie a chuť niečo urobiť nielen pre seba, ale i pre svojich kolegov. Preto sme sa rozhodli zorganizovať prvý ples Rady mladých OZ METALURG," doplnil rozhodnutie popasovať sa s organizáciou plesu.

Ples Rady mladých OZ METALURG pre členov zväzu bude 10. februára 2007 v estrádnej sále Jumbo centra. Podujatie sa začína o 19. hodine. Do tanca bude hrať hudobná skupina Kapela Maršal, vystúpi tiež Tanečné štúdio S, pripravené je polnočné prekvapenie a tombola. Lístky v cene 300 korún si môžu záujemcovia kúpiť v príslušnej základnej organizácii OZ METALURG.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...