Vyhľadávanie:

Po Rallye Opatovská...

Po Rallye Opatovská...

Vyše tri týždne už uplynuli od vydareného podujatia pre telesne postihnuté deti Rallye Opatovská - Žiť na plný plyn, na príprave a organizovaní ktorého participovala spoločnosť U. S. Steel Košice. V týchto dňoch prišiel na adresu prezidenta spoločnosti Christophera Navettu ďakovný list od riaditeľky Združenej školy pre telesne postihnutých Márie Čabalovej, v ktorom okrem iného píše:

"V mene vedenia školy, neinvestičného fondu Šanca a v mene našich telesne postihnutých detí ďakujeme za finančnú pomoc, ktorú ste poskytli našej škole na kultúrno-športovú aktivitu Rallye Opatovská - Žiť na plný plyn. Vďaka vašej pomoci sa nám podarilo uskutočniť už siedmy ročník tejto súťaže. Okamihy radosti, ktoré deti prežívali, sa slovami nedajú opísať. Stretli sa s významnými kultúrnymi, športovými osobnosťami nielen Slovenskej republiky, ale aj zo zahraničia. Overili si svoje vedomosti a zručnosti v oblasti kultúry, prírodovedy, športu, ale aj pri jazde zručnosti. Osobné poďakovanie patrí Anette Smikovej a Martine Hegedüšovej (U. S. Steel Košice pozn.) za aktívnu pomoc pri realizácii tejto súťaže. Sme veľmi radi, že sú ľudia, ktorí ochotne pomáhajú tým, ktorí to najviac potrebujú."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...