Vyhľadávanie:

Podporili konto Nadácie U. S. Steel Košice

Podporili konto Nadácie U. S. Steel Košice

Dobrá nálada na plese dcérskych spoločností vydržala až do skorého rána

Už po druhý raz sa stretli na svojom plese zamestnanci dcérskych spoločností U. S. Steel Košice. Tohtoročný bál sa za účasti bezmála štyristo zábavychtivých konal 18. februára v košickom Dome umenia. Pozvanie hostiteľa plesu, viceprezidenta pre riadenie externých služieb a vzťahov Miroslava Kiraľvargu, prijali prezident U. S. Steel Košice David J. Rintoul, viceprezident United States Steel Corporation James G. Garraux, viceprezidenti košickej oceliarne Mark Tabler s manželkou, Vladimír Jacko s manželkou, Elena Petrášková i predseda Rady odborov OZ KOVO Mikuláš Hintoš.

Do tanca a na počúvanie vyhrávala ľudová hudba Železiar, hudobné skupiny Abracadabra, Boney M Party Group a DJ Čiko. Žrebovalo sa aj sedemnásť hodnotných cien. Výhercovia prvých troch cien sa tešili z robotického vysávača, kávovaru a televízora.

"Výťažok zo žrebovania vo výške 1 180 eur sme, rovnako ako vlani, venovali na konto Nadácie U. S. Steel Košice," informovala organizátorka plesu, asistentka generálneho manažéra pre vedené spoločnosti a združenia zamestnávateľov, Stanislava Štekláčová, ktorej výdatne pomáhali Lívia Semanková zo spoločnosti U. S. Steel Services a Andrea Kassay, asistentka viceprezidenta pre riadenie externých služieb a vzťahov.

Podľa slov návštevníkov ples sa niesol v príjemnej, uvoľnenej atmosfére. Napokon, svedčí o tom i skutočnosť, že poslední zabávajúci sa bál opúšťali až v skorých ranných hodinách.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...