Vyhľadávanie:

Poďte sa rozhýbať do Medzeva

Poďte sa rozhýbať do Medzeva

Organizátori spustili prihlasovanie na firemné podujatie Rodiny športujú

Máte radi pohyb, šport a vediete k nemu aj svoje ratolesti? Pozvanie na obľúbené podujatie košickej oceliarne Rodiny športujú vás teda iste osloví. Uskutoční sa na začiatku druhej polovice druhého prázdninového mesiaca, v sobotu 16. augusta 2014, a tak si tento termín spolu so svojimi blízkymi v kalendári iste "zabukujte". Organizátori pre vás a vaše deti pripravujú skvelú akciu plnú súťaží a zábavy, a to, navyše, na veľmi peknom a pre hutníkov známom a často navštevovanom mieste.

"Už sme avizovali, že tohtoročné podujatie Rodiny športujú sa po prvý raz uskutoční v priestoroch firemného doškoľovacieho strediska v Medzeve, ktoré má na zdarný priebeh zápolení všetky predpoklady. Je to pekný areál, ktorý poskytuje všetky potrebné športoviská, navyše je ponuka tradičných športových súťaží - futbalu, volejbalu, stolného tenisu a šípok - oproti minulým ročníkom obohatená o mimoriadne populárne kolky. Rodiny našich kolegov, či už z U. S. Steel Košice alebo z dcérskych spoločností, tu môžu prežiť vskutku vydarený deň," uviedla Marianna Belušková z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, ktorá akciu manažuje. Ak chcete byť aktívnym účastníkom podujatia, stačí sa prihlásiť. Príležitosť na to máte oddnes, 25. júna, uzávierka prihlášok, ktoré nájdete v Oceli východu a tiež na intranetovej stránke spoločnosti, je 4. augusta 2014. Doručiť ich treba na adresu Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice, heslo Rodiny športujú, faxom na č. 4 0426 alebo elektronickou poštou na mbeluskova@sk.uss.com.

Pripomíname, že kapacita je obmedzená, preto sa prihláste čím skôr. A ešte jedna podnecujúca správa. Každá rodina, ktorá sa zapojí do kolektívneho súťažného športu (minimálne jeden dospelý a dieťa - výlučne do 18 rokov), bude zaradená do žrebovania o víkendový pobyt vo firemnom medzevskom stredisku.

Upozorňujeme, že doprava na podujatie do Medzeva je individuálna. V uliciach mestečka s bohatou hutníckou tradíciou bude parkovanie usmerňovať miestna polícia. Viac informácií o pravidlách jednotlivých športových disciplín i sprievodnom programe prinesieme v budúcich vydaniach Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...