Vyhľadávanie:

Pokračovali v tradícii odmeňovania najlepších

Pokračovali v tradícii odmeňovania najlepších

"Naši ľudia vedia kvalitne a bezpečne pracovať, to si denne dokazujeme na svojich pracovných pozíciách. Dnes večer sme sa však zišli, aby sme sa len a len príjemne zabávali," stručne a výstižne komentoval 14. ples oceliarov, ktorý sa uskutočnil v sobotu, 2. februára, predseda ZO OZ METALURG v divíznom závode Oceliareň Juraj Varga. Poslední vytrvalci opúšťali modro-bielo vyzdobenú estrádnu sálu Jumbo centra až zavčasu ráno v nedeľu.

Pozvanie na ples prijali noví generálni manažéri U. S. Steel Košice - pre prvovýrobu James R. Gray, pre finálnu výrobu Thomas J. Kevin, generálny manažér pre podporu výroby Ján Vranec, generálny manažér pre najlepšie postupy Európa Robert G. Ives, generálny manažér pre bezpečnosť a hygienu Robert W. Kennedy, predseda Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice Mikuláš Duľa a ďalší reprezentanti odborovej organizácie. Medzi bezmála 400 hosťami boli aj kolegovia z rôznych úsekov firmy, s ktorými tím oceliarov spolupracuje a nechýbali ani niektorí bývalí riaditelia divízneho závodu.

Pozorní hostitelia pripravili zaujímavý program. Slávnosť chvíle umocnili na úvod podujatia fanfáry, kvety pre dámy a spoločenské tance v podaní TC klub Lenárt. Počas večera a noci sa na pódiu vystriedali hudobná skupina Nocadeň, No Limits, Peter Stašák, Katka Korček so skupinou a ľudová hudba Mariána Demetera. Nechýbala tombola s tuctom cien. O plný parket sa postaral kreatívny dídžej Milan Gajtko.

O pokračovaní tradícií hovoria oceliari v súvislosti s oceňovaním najlepších zamestnancov. "Po druhý raz sme ples využili na to, aby sme za výborné výsledky v uplynulom roku ocenili prácu štyroch kolegov, z každej prevádzky jedného," informoval riaditeľ divízneho závodu Oceliareň Marcel Borgoň. "Z prevádzky výroba ocele to bol Jozef Balog, zo strojnej údržby Jozef Kohút, z elektroúdržby Ján Zrak a z výroby brám Richard Sabol."

Najlepší zamestnanci roku 2007 si prevzali vecné odmeny. Riaditeľ sa tiež poďakoval manželkám oceliarov za vytvorenie pozitívnej rodinnej pohody, ktorú pri nepretržitom nasadení pri výrobe ocele všetci potrebujú.

Slová uznania za organizáciu pravej fašiangovej zábavy pre náročných oceliarov odzneli aj na adresu Katky Budayovej a Martina Majerského.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...