Vyhľadávanie:

Pomoc opusteným deťom pokračuje novým projektom Stromčeky prianí

Pomoc opusteným deťom pokračuje novým projektom Stromčeky prianí

Susan Lohrová ďakuje všetkým, ktorí sa zapojili do nedávnej zbierky

"Ďakujem všetkým zamestnancom U. S. Steel Košice, ako aj členom Klubu dôchodcov OZ Jeseň života, ktorí prispeli a organizačne sa podieľali na nedávnej zbierke šatstva, hračiek a kníh pre deti. Práve vďaka vám bola táto zbierka veľmi úspešná. Šatstvo, hračky, aj knihy, sme minulý týždeň odovzdali deťom v siedmich detských domovoch a detských krízových centrách vo východoslovenskom regióne. Svojimi príspevkami do tejto zbierky ste tak pomohli deťom, ktoré sú na našu pomoc odkázané. "

Susan LOHROVÁ, manželka prezidenta USSK

Pomoc opusteným deťom v detských domovoch a krízových centrách však zo strany U. S. Steel Košice touto zbierkou neskončila. Ako Oceľ východu informovala Susan Lohrová, pomoc opusteným deťom bude pokračovať projektom Stromčeky prianí. Na stromčekoch, ktoré budú od 21. novembra 2005 rozmiestnené na viacerých miestach, budú kartičky s prianiami a menami detských domovov. Každý, kto bude chcieť touto formou pomôcť opusteným deťom, si bude môcť zo stromčeka zobrať jednu, dve i viac kartičiek, urobiť balíček a tak splniť niektoré z konkrétnych prianí konkrétneho detského domova. Balíčky bude treba doniesť do 2. decembra 2005 na vopred určené miesta. Viac informácií prinesieme v budúcom čísle Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...