Vyhľadávanie:

Pozvánka do májovej prírody

Pozvánka do májovej prírody

Týždeň čo týždeň prežívajú svoj voľný čas milovníci pešej i cykloturistiky v rozkvitnutej májovej prírode. Po prvomájovom slávnostnom otvorení altánku a pikniku v mestskom parku v Košiciach, po 4. ročníku medzinárodnej cyklojazdy k jazeru Izra i po návšteve Veľkého Miliča, sa turisti zúčastnili aj Magnezitárskej 60-ky. V najbližších víkendoch majú v pláne prechod Slanskými vrchmi už v sobotu 14. mája. Bude to XXII. ročník prechodu s názvom Z Polianky do Polianky. Prezentácia účastníkov je od 7.00 h. do 8.00 h. v kultúrnom dome v Košickej Polianke, kde sa účastníci z Košíc dopravia autobusom SAD o 7.25 h. z Košíc (nástupište č. 4), alebo objednaným autobusom o 7.30 h. z parkoviska pred železničnou stanicou. Záujemcovia sa môžu hlásiť u Karola Dzugasa na mobil: 095 472 426.

Na nedeľu 22. mája plánuje turistický pochod Slovenský rozhlas Rádio Regina z Košíc. Štart turistických tratí pre peších na 15 a 18 km, ako aj pre cykloturistov na 30 a 50 km, je pri chate Hrešná nad Kavečanmi o 10.00 h. V cieli na Alpinke čaká účastníkov Country paráda. Bližšie informácie podá Ľubica Drutarovská na mobile: 0903 576 239.

V sobotu 28. mája sa uskutoční 42. stretnutie čitateľov Krás Slovenska na vrchole Sľubice v pohorí Braniska. Na toto podujatie zabezpečuje náš turistický "barón" Jozef Mitaľ autobus. Účastníci tohto podujatia budú dopravení až na štart k priesmyku Branisko a odvoz je plánovaný v podvečerných hodinách z cieľa vo Vojkovciach. Termín prihlásenia sa záujemcov z U. S. Steel Košice je do 25. mája u "baróna" Mitaľa na mobil 0904 318 414.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...