Vyhľadávanie:

Pre najlepších pracovná ponuka

Pre najlepších pracovná ponuka

Pre bezmála päťdesiat vysokoškolákov sa v U. S. Steel Košice začala letná stáž

Pre 48 poslucháčov tretích a štvrtých ročníkov slovenských vysokých škôl a univerzít sa v pondelok, 2. júla, začala v spoločnosti U. S. Steel Košice dvojmesačná letná stáž.

Účastníkov 6. ročníka Summer Internship privítal v mene vedenia firmy generálny manažér pre rozvoj a servis ľudských zdrojov Milan Polča "Verím, že sa vaše očakávania splnia," prihovoril sa študentom, ktorí sa rozhodli tohtoročné prázdniny, pre mnohých z nich posledné, prežiť naberaním nových vedomostí a skúseností v košickej oceliarni. "Program, ktorý sme pre vás pripravili, je zameraný nielen na prax, ale aj váš osobný rozvoj, na aktivity, s ktorými sa bežne v škole nestretávate. Som presvedčený, že po dvoch mesiacoch budete mať nový pohľad na to, ako to v praxi funguje," konštatoval.

O tom, čo na študentov počas júla a augusta čaká, informoval vedúci odboru vzdelávanie a rozvoj Karol Gordiak. Prvé tri dni v týždni budú pracovať pod dohľadom mentorov v jednotlivých divíznych závodoch a úsekoch, vo štvrtky a v piatky sa zamerajú na tréningy a rozvoj manažérskych zručností, ktoré budú môcť zúročiť pri riešení prípadovej štúdie na záver stáže. Najlepší účastníci dostanú od USSK pracovnú ponuku. Vlani sa z nej mohli tešiť trinásti vysokoškoláci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...