Vyhľadávanie:

Pre víťaza atraktívna cena v hodnote 100 eur

Pre víťaza atraktívna cena v hodnote 100 eur

DINOMÁNIA - výtvarná súťaž pre deti od 8 do 15 rokov

Spoločnosť U. S. Steel Košice, útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, vyhlasuje pre deti zamestnancov firmy, ale aj zo širokého okolia, pri príležitosti blížiaceho sa Dňa detí výtvarnú súťaž na tému Dinománia.

Deti, namaľujte nám svojho obľúbeného dinosaura. Je to Tyrannosaurus Rex alebo Triceratops, dlhokrký Diplodokus alebo lietajúci Pterodaktyl? Najkrajší obrázok použijeme ako podklad na reklamu k podujatiu, ktorým tradične vyvrcholí oslava Medzinárodného dňa detí. Program plný zábavy sa uskutoční v sobotu 2. júna 2012 o 14. hodine v košickej zoologickej záhrade.

Každý, kto sa do výtvarnej súťaže zapojí, dostane poštou, ako každý rok, sladký symbolický darček. Víťaz výtvarnej súťaže získa atraktívnu cenu v hodnote 100 eur - rodinnú večernú jazdu so sprievodcom po zoologickej záhrade, ktorú ukončia spoločnou večerou a na pamiatku dostanú darčekové balíčky. S touto novinkou pre návštevníkov a milovníkov zvierat prichádza ZOO Košice. Zapojte sa do výtvarnej súťaže a možno práve vy so svojou rodinou budete prví, kto absolvuje toto dobrodružstvo večernou zoologickou záhradou na terénnom vozidle.

Výkresy A4, ale i väčšie formáty, kreslené na výšku, posielajte najneskôr do 2. mája 2012 na adresu: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice, alebo ich prineste osobne do budovy Vonkajších vzťahov, 2. posch., č. d. 205. Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt, prípadne miesto pracoviska rodiča. Do súťaže sa môžu zapojiť aj deti, ktorých rodičia nepracujú v U. S. Steel Košice. Súťaž je určená pre deti od 8 do 15 rokov. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. Viac informácií poskytneme na tel. č. 055/673 40 06, 055/673 52 37. Tešíme sa na vaše obrázky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...