Vyhľadávanie:

Pred Silvestrom bronz

Pred Silvestrom bronz

Letecká fakulta TU Košice každoročne pred Silvestrom organizuje halový futbalový turnaj, na ktorom štartuje aj mužstvo U. S. Steel Košice. Naši sa, podobne ako po iné roky, aj tentoraz predstavili v silnej konkurencii ako jeden z favoritov. Svojimi výkonmi dokázali, že majú herne zohratý kolektív s prepracovanou defenzívou.

Desať tímov najprv bojovalo v dvoch skupinách, kde si naši železiari počínali v A skupine skutočne výborne. Okrem neskoršieho víťaza ZŠ Gemerská postupne zdolali všetkých súperov a s vysoko aktívnym skóre 11:4 skončili na druhom mieste. V boji o tretiu priečku sa potom stretli s druhým celkom B skupiny ZŠ Bruselská, s ktorým po tuhom a vyrovnanom boji len remizovali 1:1. O víťazovi sa preto muselo rozhodnúť po sérii striel zo značky pokutového kopu. Úspešnejší boli naši železiari, ktorí vyhrali 4:2 a získali bronzovú trofej.

O tento pekný úspech U. S. Steel Košice sa pod vedením manažéra Pavla Sadovského pričinili brankári Duška a Švec, hráči Guliš, Mačaj, Vaško, Bobko, Babinčák, so šiestimi gólmi najlepší strelec turnaja Szabó a ďalší kanonier Duhaň, ktorý zaťažil konto súperových brankárov piatimi gólmi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...