Vyhľadávanie:

Predaj a technické služby zákazníkom povedie Július Lang

Predaj a technické služby zákazníkom povedie Július Lang

Novým viceprezidentom U. S. Steel Košice pre predaj a technické služby zákazníkom Európa sa stal 1. júla 2019 Július Lang.

Július Lang v roku 1995 ukončil štúdiá na Strojníckej fakulte Technickej univerzity v Košiciach. Svoju kariéru začal ako technológ v Studenej valcovni VSŽ a.s. Košice. Následne pôsobil najprv ako obchodný námestník, neskôr ako riaditeľ a konateľ firmy VSŽ Kovostroj Dobšiná.  V rokoch 1998 - 2001 pôsobil  v  spoločnosti VSŽ a U. S. Steel Košice ako konateľ a obchodný riaditeľ. Od roku 2001 zastával rôzne manažérske posty. Bol generálnym manažérom pre predaj technických výrobkov, generálnym manažérom pre marketing a stratégiu a  generálnym manažérom predaja pre priemysel.

Július Lang je aktívny v medzinárodných expertných organizáciách. Už od roku 2009 je členom  Rady riaditeľov ECCA (Európske združenie výrobcov lakoplastových plechov), kde zastával aj pozíciu prezidenta. Taktiež pôsobí v združení APEAL - Združenie výrobcov pocínovaných plechov a už desať rokov je členom  Výkonného výboru Zväzu automobilového priemyslu (ZAP) SR.   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...