Vyhľadávanie:

Premiéra na novej zjazdovke

Premiéra na novej zjazdovke

Prezentácia úseku ľudských zdrojov spoločnosti U. S. Steel Košice vo vytváraní priestoru na mimopracovné aktivity zahrňuje pre zamestnancov aj organizovanie rôznych športových a zdraviu prospešných podujatí.
Okrem športových súťaží a turnajov o majstra spoločnosti sú to každoročne aj naše olympiády. Letná i zimná tak isto pomáhajú našim zamestnancom obnoviť si svoje fyzické i duševné sily nielen v priamej konfrontácii na športoviskách, ale aj v samotnej príprave na tieto podujatia. Mnohí z bývalých aktívnych, ale aj rekreačných športovcov sa na tieto športové vrcholy individuálne pripravujú, využívajú pritom zariadenia, či športové objekty, ktoré spomínaný úsek viceprezidenta pre ľudské zdroje pod vedením Miroslava Kiraľvargu zabezpečuje. Iba tak si môžu mnohí naši rekreační športovci a olympionici udržiavať svoju výkonnosť a dobrú formu.

Mená športovcov železiarov sú toho príkladom, že z roka na rok patria k najlepším ako Jozef Sciranko, Pavol Obraz, manželia Tiszovci, Mikuláš Kuba, Jozef Gomolčák, Július Bacsó, Imrich Lelkeš, Ľudmila Juričková, Eva Kacvinská, Ružena Repaská, Gabriela Gablerová, futbalisti Energetiky, volejbalisti Marketingu a Predaj, nohejbalisti Oceliarne, či Bartolomej Ištoňa, Michal Dutko, Branislav Klobošič, Ján Staník, Jarmila Šuniarová, Michal Soroka, Roman Lacko, Ján Rohár, Gabriela Sinčáková, Vladimír Jančuška a ďalší.

Blížiaci sa VIII. ročník zimnej olympiády dáva príležitosť aj ďalším našim spolupracovníkom zapísať sa do histórie víťazov olympiád. A nemusia to byť len víťazi, stačí sa aspoň postaviť na štart bežeckých disciplín v sobotu 7. februára 2004 v Hnileckej doline, prípadne v pretekoch v snowboarde a obrovskom slalome dňa 14. februára 2004 na Jahodnej a vychutnať si atmosféru olympiády. Kým otvárací ceremoniál sa bude konať v priestore pod vlekmi na Jahodnej, preteky v obrovskom slalome sa s najväčšou pravdepodobnosťou uskutočnia na novovybudovanej zjazdovke, na ktorej sa v týchto dňoch finišuje s prácami. Naši lyžiari-olympionici by mali byť prví, ktorú túto zjazdovku v premiére vyskúšajú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...