Vyhľadávanie:

Prioritou je orientácia na zákazníka

Prioritou je orientácia na zákazníka

Na medzinárodnom veľtrhu v Hannoveri sa predstavíme po šiestich rokoch

Silná orientácia na zákazníka a slogan Building Value Together (Budujeme hodnoty spoločne) – to sú základné atribúty, ktoré bude naša spoločnosť prezentovať už na budúci týždeň na medzinárodnom veľtrhu EuroBLECH­ 2014 v nemeckom Hannoveri. Uskutoční sa od 21. do 25. októb­ra a bude to už jeho 23. ročník. Tento významný veľtrh, ktorý sa koná v dvojročných intervaloch, je zameraný na technológie spracovania plechov a ponúka aktuálny vývoj a trendy v tejto oblasti. Predvlani prilákal vyše 60 tisíc návštevníkov a na ploche o rozlohe viac ako 141 tisíc metrov štvorcových, ktorá patrí k najväčším na svete, sa prezentovalo vyše 1500 firiem z tridsiatich deviatich krajín.

Aj na tohtoročnom veľtrhu sa očakáva veľký záujem zo strany verejnosti a vystavujúcich firiem. Je potešiteľné, že sa na ňom opäť po šiestich rokoch predstaví aj spoločnosť U. S. Steel Košice . Okrem nás nebudú v Hanno­veri chýbať ani domáci producent Thyssen­Krupp, či najväčší svetový výrobca ocele ArcelorMittal. Skupinu hutníckych spoločností doplnia aj SSAB zo Švédska a dvojica ruských zástupcov Magnitogorsk a NLMK. EuroBLECH 2014 ponúka ideálnu príležitosť na zvýraznenie imidžu našej firmy a získanie nových a posilnenie existujúcich obchodných kontaktov. Počas týždňa trvania veľtrhu sú naplánované početné stretnutia a rokovania so zákazníkmi, na ktorých za zúčastnia viceprezident pre predaj a marketing Christian Korn a manažéri z útvaru Predaj.

Rovnako ako v rokoch 2012 a 2013 na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne, návštevníkov privítame v stánku z dielne architekta Martina Drahovského z Fakulty umení Technickej univerzity v Košiciach. Interiér skrášlia kovové umelecké diela, ktoré vznikli počas workshopu Metal Inspirations 2014. V rámci programu na veľtrhu naša spoločnosť pripravuje pre významných zákazníkov tzv. Company Day (večer so zákazníkmi).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...