Vyhľadávanie:

Prípravu odštartujú s Popradom

Prípravu odštartujú s Popradom

Hokejisti HC Košice po letnej príprave na suchu v tomto mesiaci oddychujú

Osem týždňov trvala prvá časť letnej prípravy hokejistov HC Košice na novú sezónu. Od 30. júna dostali hráči trojtýždňové voľno, avšak s vypracovanými plánmi individuálnej prípravy. Na ľad vykorčuľujú 24. júla, keď sa začne druhá fáza prípravy už na ľade. Zatiaľ iba v Crow aréne na Kavečanskej ceste, kde odohrajú v utorok 1. augusta prvý prípravný zápas s tímom HK Poprad. Druhé priateľské stretnutie so Zvolenom sa bude hrať v piatok 4. augusta už na ľade v Steel aréne, kde sa potom stretnú v utorok 8. augusta s Liptovským  Mikulášom. Do prípravy na ľade by sa mali zapojiť okrem Ladislava  Nagya a Jiřího Biceka aj nové posily. Švédsky brankár Joakim Lundström, fínsky obranca Jere Pulli a útočníci Čech Petr Kafka, ktorý bol v uplynulej sezóne hráčom majstrovskej Banskej Bystrice, Kanaďan David Pacan a Marek Hovorka, naposledy hráč Žiliny.

V rámci prípravy majú Košičania v pláne odohrať deväť prípravných stretnutí, vrátane troch duelov na turnaji o Tatranský pohár v Poprade, ktorý sa bude hrať v dňoch 17. - 20. augusta 2017.

Nový ročník hokejovej Tipsport ligy sa začne v piatok 8. septembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...