Vyhľadávanie:

Pripravuje sa 25. ročník zimných športových hier

Pripravuje sa 25. ročník zimných športových hier

Pre kolegov športovcov, ktorí obľubujú zimné disciplíny máme dobrú správu. Napriek neistej situácii, ktorú spôsobuje pandémia, sa vedenie našej spoločnosti rozhodlo, že dá zelenú na prípravu a organizáciu 25. ročníka Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice.

Hry otvoria preteky v behu na lyžiach, ktoré sú naplánované na 30. januára 2021 ako už tradične, na Kojšovskej holi, súťaže v obrovskom slalome zamestnancov a ich detí i v snoubordingu sa rozbehnú 13. februára 2021 v lyžiarskom stredisku na Jahodnej, kde sa uskutoční aj 21. ročník Detského karnevalu. Hokejový turnaj je naplánovaný  na febrár a marec  2021 v Steel aréne a prihlásených je dovedna desať mužstiev.  Termíny hokejového turnaja sú už vybraté, len musíme čakať na ďalšie pokyny ústredného krízového štábu ohľadom povolených počtov pre organizovanie športových súťaží v interiéroch.

Propozície, prihlášky, časový rozpis hokejového turnaja, ako aj zoznam vedúcich športov nájdete na intranetovej stránke v časti ŠPORT od 28. decembra 2020. V rovnaký deň sa spustí aj systém prihlasovania a bude otvorený na beh na lyžiach do 26. januára 2021 a na obrovský slalom  detí zamestnancov, zamestnancov a snoubording do 8. februára 2021. Na detský karneval môžu zamestnanci svoje deti prihlasovať od 10. januára do 8. februára 2021, a to v ZO OZ KOVO v jednotlivých závodoch.

Prosíme všetkých záujemcov, aby sledovali aktuality na intranete a v Oceli východu, lebo kvôli neistej situácii môže dôjsť k zmenám. Všetky súťaže budeme organizovať v súlade s platnými nariadeniami a odporučeniami ústredného krízového štábu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...