Vyhľadávanie:

Pripravujeme šampionát v bowlingu

Pripravujeme šampionát v bowlingu

Po zimnej olympiáde a turnaji v stolnom tenise, pripravuje odbor Motivácia v spolupráci s Radou odborov OZ METALURG šampionát o majstra U. S. Steel Košice v bowlingu. Bude sa konať v dňoch 22. - 23. apríla 2006 v Bowling pube na Triede KVP č. 1 (sídlisko KVP pri obchodnom centre Billa).

Bude to II. ročník turnaja jednotlivcov i 3-členných družstiev. Hrá sa v sobotu 22. apríla od 8.45 hod. do 18.30 hod., kedy vyhodnotíme súťaž družstiev mužov, žien alebo kombinovaných družstiev, ako aj samotnú súťaž žien v kategórii jednotlivkýň. Hrať sa bude podľa časového harmonogramu, ktorý bude uverejnený na intranete (časť Šport). Výsledky každého člena družstva sa zároveň započítajú do súťaže jednotlivcov. U zmiešaných družstiev sa ženám pripočíta automaticky 10 bodov na jednu hru. Súťaží sa na dve kolá, po prvom kole je zámena dráh. Tak, ako vlani, aj v tomto roku postupuje na základe výsledkov dvoch kôl v súťaži jednotlivcov mužov do užšieho finále 36 najlepších. Všetkým týmto hráčom, ktorí budú bojovať o titul v nedeľu predpoludním od 8.45 h. do 13.00 hod., sa na ich konto započíta 50 percent bodov zo soboty. Prihlásiť sa treba do 18. apríla 2006 na adrese: jcaban@ sk.uss.com, alebo telefonicky: 3-1643, mobil: 0902 952 437.

Vlani v premiérovom ročníku si majstrovské tituly vybojovali u mužov Kyle Frascarelli, u žien Andrea Sádecká, v družstvách mužov Stanislav Šimoňák, Ivan Ľapin a Gabriel Kádar, v družstvách žien Andrea Sádecká, Angelika Oravcová a Beáta Jasemová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...