Vyhľadávanie:

Pripravujú nové priestory na vydávanie vstupov

Pripravujú nové priestory na vydávanie vstupov

Referát vydávania vstupov zmení svoje priestory. Z prízemnej budovy pri vrátnici číslo 2 sa presťahuje do budovy vonkajších vzťahov, do priestorov, ktoré si donedávna prenajímali lekáreň a poisťovňa.

Hlavné stavebné práce v nových priestoroch sú už hotové. V priebehu marca sa budú montovať technológie, inštalovať pulty, nábytok, počítače, kamery. „Ak všetky práce pôjdu podľa plánov, nové stredisko vydávania vstupov by mohlo byť otvorené v apríli,“ hovorí riaditeľ U.S. Steel Košice - SBS, s. r. o. Gabriel Lörinc.

Zmena by mala priniesť výrazné zlepšenie podmienok pre zamestnancov centra vydávania vstupov, ale aj pre všetkých klientov, ktorí ho využívajú. V novom centre budú dostatočne veľké priestory na školenia protipožiarnych i kardinálnych bezpečnostných pravidiel. Kontraktorom, ktorí ich absolvujú a úspešne urobia testy, budú vydané identifikačné karty na vstup do areálu firmy. Pribudnú multifunkčné pracoviská na vybavovanie vstupov, nové kamery na snímanie. Celé priestory budú priestrannejšie a dôstojnejšie, nebudú chýbať ani sociálne zariadenia, klimatizácia, zázemie pre pracovníkov. Klienti budú môcť využiť parkovisko za budovou. „Očakávame, že v novom centre budú podstatne  lepšie a dôstojnejšie podmienky na úrovni 21. storočia pre všetkých,“ dodáva Gabriel Lörinc.   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...