Vyhľadávanie:

Prvá prehra v sezóne

Prvá prehra v sezóne

V novom ročníku hokejovej Tipsport extraligy naši majstri z HC Košice dobre odštartovali. V úvodných štyroch stretnutiach nestratili ani bod, hoci sa ťažšie rozbiehali a v domácej premiére iba tesne zdolali Nitru. Potom sa dobrou hrou i výsledkami prezentovali v ďalších troch stretnutiach vo Zvolene, doma proti Slovanu Bratislava i v Žiline. Až prišiel piaty súboj a v Steel aréne zostali Košičania na štíte vlaňajšieho finalistu z Popradu. Možno súpera podvedome podcenili, pretože v príprave dva razy nad ním zvíťazili s impozantným skóre 17:4.

"Ani v tomto stretnutí sme nehrali zle, ale výkon nášho tímu bol trochu kŕčovitý, chýbal nám dôraz pred bránkou súpera," poznamenal po prehratom zápase s Popradom tréner Košičanov Antonín Stavjaňa.

Hokej je o góloch a domáci sa strelecky proti Popradčanom nedokázali presadiť. Prvý gól inkasovali hneď v prvej minúte, čo svedčí o ich slabšej koncentrácii. Slúži im ku cti, že mali viac z hry, súpera v závere zatlačili pred jeho bránku, vytvorili si obrovský tlak, strelili aj čestný úspech, len konečný efekt bol nulový. Prvá prehra majstra tak trochu domácich priaznivcov prekvapila. Najmä preto, že v treťom kole si šlágri bez väčších ťažkostí v Steel aréne poradili s odvekým rivalom bratislavským Slovanom. Z tohto stretnutia sa musia naši majstri čo najskôr poučiť a v ďalších kolách hrať oveľa koncentrovanejšie so stopercentným nasadením celých šesťdesiat minút.

Zajtra, vo štvrtok 29. septembra, odohrajú naši hokejisti zápas v Púchove so Slovenskou dvadsiatkou a v piatok 30. septembra ich opäť v Steel aréne uvidíme od 18. hodiny v súboji s Banskou Bystricou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...