Vyhľadávanie:

Prvé miesto do Koksovne, ďalšie dve k dopravárom

Prvé miesto do Koksovne, ďalšie dve k dopravárom

Kto vyhral vo fotografickej súťaži

Do fotografickej súťaže Náš domáci miláčik, ktorú sme vyhlásili v októbri, sa zapojilo viac ako tridsať zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností s vyše sto fotografiami, medzi ktorými mali zastúpenie hádam všetky domáce zvieratá. Nechýbali však ani "exotickejšie" fretky a plchy. Najviac fotografovanými tvormi boli psy a mačky, do kategórie domácich miláčikov poniektorí zaradili aj prasce a kozy. Objavili sa snímky humorné, smutné i dojímavé. Také, aký je nakoniec sám život, v ktorom, ako to bolo vidieť aj na fotografiách, majú pevné miesto aj vaši zvierací kamaráti.

Zaujali nás viaceré snímky a pekne sa čítali aj príbehy, ktorými ste ich doplnili. Výhercovia však mohli byť iba traja. Tretie miesto a výhru 1 000 korún (33,19 s) získal Pavol LEŠKO z divízneho závodu Doprava. Druhé miesto obsadil a 2 000 korún (66,39 s) vyhral Peter KUTÁLEK, tiež z divízneho závodu Doprava. Prvá cena a odmena 3 000 Sk (99,58 s) smeruje do divízneho závodu Koksovňa k Miroslavovi SILVÁŠIMU.

Víťazné fotografie si budete môcť pozrieť v Oceli východu na budúci týždeň.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...