Vyhľadávanie:

Radiátory KORAD na veľtrhu Racioenergia

Radiátory KORAD na veľtrhu Racioenergia

Radiátory KORAD z produkcie U. S. Steel Košice sa minulý týždeň predstavili verejnosti v bratislavskej Inchebe na medzinárodnom veľtrhu využitia energie Racioenergia. O podujatí informoval Oceľ východu vedúci oddelenia obchodná propagácia USSK František Helfen.

"Veľtrh Racioenergia sa konal spolu s Conecom, obidve podujatia sú najvýznamnejšími stavbárskymi veľtrhmi na Slovensku. Organizátor Incheba Bratislava hostil 900 vystavovateľov zo 14 krajín. Stavba našej expozície vynikla na ploche 100 metrov štvorcových a mala medzi návštevníkmi pozitívny ohlas," uviedol Helfen.

"Coneco a Racioenergia sú považované za akýsi sviatok stavbárov, odraz stavebného zrkadla," hodnotil podujatie manažér marketingu USSK Jozef Žofčák. "Je to zrkadlo pravdy, reality a noviniek. Stavebníctvo zaznamenáva dynamický rozvoj nielen na Slovensku, ale aj v celej Európe. Sprevádza ho rastúci záujem odborných inštitúcií a verejnosti o najnovšie trendy a inovácie v oblasti stavebníctva, realít, vykurovania a klimatizácie, či využitia energie v bývaní. Odbornej i laickej verejnosti sme predstavili veľmi dobre známy, náš jediný finálny výrobok na domácom trhu, radiátor KORAD. Na slovenskom trhu predávame 40 percent celkového predaja a sme jednoznačne lídrom."

S účasťou na veľtrhu je spokojný aj obchodný riaditeľ pre predaj radiátorov Ján Seman. "Absolvovali sme rad stretnutí so súčasnými i potenciálnymi zákazníkmi, rozdali sme množstvo propagačného materiálu. V rozhovoroch najviac rezonovala téma zvyšovania cien oceľového plechu a ich premietnutia do ceny finálneho výrobku. U. S. Steel Europe oznámila zámer zvyšovať ceny v miere zohľadňujúcej rast nákladov, zároveň však ubezpečila zákazníkov, že bude voliť prístup, ktorý nepoškodí ich záujmy na konkrétnom trhu. Zvyšovať musí každý, uvedený trend neobíde nikoho, konštatovala zároveň. Skúsenosť nás učí, že takmer rovnako dôležitá ako úroveň samotného zvýšenia je taktika použitá pri zvýšení. V opačnom prípade dostáva príležitosť konkurencia," zhrnul svoje poznatky Seman.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...